Bezlepkové palačinky s datlovým sirupem


Palačinky mám moc ráda a jako bezlepková jsem se jich určitě nechtěla vzdát…bylo to peklo,něž jsem vykouzlila tenhle recept…všechny předchozí chutnaly jako podrážka, nebo jako tortilly. Tyhle jsou vláčné, ohebné, netrhají se a s těstem se výborně pracuje. Jedna z hlavních ingrediencí je mouka z luštěnin (Hraška vanilková), nelekejte se v chuti hrách nepoznáte. Je to souhra chutí, všechno se výborně doplňuje.

f9

  • 1 banán hodně vyzrálý
  • 100 ml zakysané smetany
  • 400 ml mléka
  • 4 vejce
  • 5 lžic pohankové mouky
  • Hraška vanilková cca 15 lžic(ale řidte se citem, těsto musí být tekuté a na pánvi se dobře rozlévat)

Všechny ingredience spolu vyšleháme. Pečeme na lehce vymazané pánvi. Podáváme se zakysanou smetanou, přelité datlovým sirupem.

Bez názvu-2

Leave a comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>