dýňovo-celerovo-zázvorová
a navrch: blanšírovaný pórek, kokosové mléko, chilli, pražená dýňová semínka
- druh dýně, který se vám ještě nepřejedl
- mámin celer
- kořen zázvoru
- citron
- zeleninový vývar
- kurkuma
- pórek
- kokosové mléko
- chilli papričky
- dýňová semínka
- dýňový/ ořechový/ olivový olej
- sůl, pepř,
Ten druh dýně, který ještě nejíte se slovy „no-sníst-se-to-musí“, nýbrž vám chutná, prostě vemte a použijte. Pokud takový druh dýně po letošní úrodě neznáte a neobjevíte, popadněte jakoukoli jinou, jednu z milionu těch, které se vám doma válí všude, schovejte si ji pod tričko a utíkejte hodně daleko do hodně hlubokého lesa a tam tu zpropadenou dýní zakopejte hodně hluboko a pak zase hodně daleko utečte, nebo vás načapou houbaři lufťáci, kteří si musí kupovat dýně v Tescu.
Pingback: Slepice na Zrní a Houpacích koních 6.12.2014 - tři slepice