Slepice na Zrní a Houpacích koních 6.12.2014


Třikrát sláva s třema slepicema!

Oficiální veřejná generálka proběhla zcela příznačně na koncertě Zrní a Houpacích koní ve Volyni. Krom toho, že jsme šly vůbec poprvé s kůží na trh, vzala si Annička jako nejzkušenější rodilá a rodinná kuchařinka s nejrozvětvenější rodinou (což mluví za vše) pro jistotu i občerstvení pro kapely.

Anninčino Menu pro kapely a jejich masožravou část:

  • Dýňový krém s domácím kokosovým mlékem a domácím pestem (vegan, bezlep)
  • Hovězí po burgundsku na litrech vína s domácí bylinkovou bagetkou
  • Cheesecake přelitý datlovým sirupem nebo Brownies s vanilkovým přelivem z bílé čokolády (bezlep.)

Vegetariánské osazení kapel vynechalo akorát hlavní chod namísto kterého dostalo Jarní závitky s grilovanou zeleninou a sladkokyselou chilli omáčkou.

Pro všechny ostatní návštěvníky, posluchače, tanečníky, zvukaře, alkoholiky i abstinenty Tři slepice (tentokrát už všechny) navařily, napekly a nasmažily:

Dýňový krém s koko. mlékem a pestem (vegan). Jarní závitky s grilovanou zeleninou, sladkokyselou chilli omáčkou (vegan). Tři druhy slaných Quich koláčů (maso i vegetarian). Cheesecake s datlovým sirupem a Brownies s bílou čokoládou (bezlepek). Monster muffins (vegetarian).

Ti, co se za námi v průběhu večera vraceli, byli spokojení a to bylo super. Snědlo se všechno. Houpací koně nás poustli na Fejs. Zrní chtějí abychom s nimi jezdily jejich šňůry. Taky Smackouns nás chtěj´ na Koupák fest.

Takže díky*

IMG_0422 IMG_0428 IMG_0431 IMG_0436 IMG_0437 IMG_0438 IMG_0440

slepicenazrni

Leave a comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>