Třikrát sláva s třema slepicema!
Oficiální veřejná generálka proběhla zcela příznačně na koncertě Zrní a Houpacích koní ve Volyni. Krom toho, že jsme šly vůbec poprvé s kůží na trh, vzala si Annička jako nejzkušenější rodilá a rodinná kuchařinka s nejrozvětvenější rodinou (což mluví za vše) pro jistotu i občerstvení pro kapely.
Anninčino Menu pro kapely a jejich masožravou část:
- Dýňový krém s domácím kokosovým mlékem a domácím pestem (vegan, bezlep)
- Hovězí po burgundsku na litrech vína s domácí bylinkovou bagetkou
- Cheesecake přelitý datlovým sirupem nebo Brownies s vanilkovým přelivem z bílé čokolády (bezlep.)
Vegetariánské osazení kapel vynechalo akorát hlavní chod namísto kterého dostalo Jarní závitky s grilovanou zeleninou a sladkokyselou chilli omáčkou.
Pro všechny ostatní návštěvníky, posluchače, tanečníky, zvukaře, alkoholiky i abstinenty Tři slepice (tentokrát už všechny) navařily, napekly a nasmažily:
Dýňový krém s koko. mlékem a pestem (vegan). Jarní závitky s grilovanou zeleninou, sladkokyselou chilli omáčkou (vegan). Tři druhy slaných Quich koláčů (maso i vegetarian). Cheesecake s datlovým sirupem a Brownies s bílou čokoládou (bezlepek). Monster muffins (vegetarian).
Ti, co se za námi v průběhu večera vraceli, byli spokojení a to bylo super. Snědlo se všechno. Houpací koně nás poustli na Fejs. Zrní chtějí abychom s nimi jezdily jejich šňůry. Taky Smackouns nás chtěj´ na Koupák fest.
Takže díky*